Меган Маркъл изпрати ясно недосегаемо...

Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство,...

Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Белослава ни връща към диското и култовото Студио 54

отпечатай новината

03.04.2017 14:09 | Видян 1373 пъти

Белослава ни връща към диското и култовото Студио 54

Съвременен прочит и обръщение към доброто старо диско е в основата на най-новата концертна дейност на соул дивата Белослава. Проектът ще бъде представен ексклузивно в столичния клуб Carrusel на 7 април, а в основата на събитието стоят организаторите от Event Academy Bulgaria.

Изпълнителката на "Красотата" и музикантите й ще пренесат феновете в първородния клуб на диското, а именно култовият клуб "Студио 54". "Публиката ще може да се наслади на диското в целият му блясък, музикалност и темперамент. Отнесено към днешно време, то има своите множество  продължения в съвременната музика. Едно от наи-популятните му лица днес е ''хаус музиката'', особено онзи по-топъл, мек и вокален хаус, който е пълен с душа и за това се казва солфул хаус", разказва в аванс Белослава за партито.
На 7 април гласовитата дама ще излезе на сцената в компанията на музикантите Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев - бас, Николай Данев - барабани, Елена Кокорска - вокали и Мартен Роберто - диджей. Подборът на екипа й не е случаен - това са едни от най-ярко изявените творци на съвременната джаз, фънк и поп клубна сцена.
Концертът ще се случи на ексклузивна за диско културата сцена. Carrusel ще бъде отрупан с диско топки, герлянди, ще се разлива класно шампанско, а множеството танцуващи хора ще станат част от най-доброто диско парти, правено в скоро време у нас. "Това е един елегантен поклон пред първородния клуб на диското, а именно "Студио 54", обобщават промоутърите на събитието Петър Стоичков и Борис Денински от Event Academy Bulgaria.
"Музиката е за всички и ни прави много близки!", подканва феновете на свой ред очарователната Белослава.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !