Коктейл без рокли тази седмица в...

Тази вечер (24 април) в „Ергенът“ от 20:00 ч. по bTV...

Пореден зловещ удар на серийния убиец...

Заплетената мистерия на неизвестния убиец все...

Мара Отварачката пее по цици

отпечатай новината

03.04.2017 15:13 | Видян 4329 пъти | Гласували 1

Мара Отварачката пее по цици

Нов мъж забърсва Мара Отварачката, след като вече е свободна. Унизителната раздяла с бизнесмена Хриси Гущеров е преживяна и фолкпевицата е настроена за палави емоции. Мария пее по сутиен в тесните чалготеки и всеки може отблизо да огледа прелестите й, видя blife. Без свян чалгарката се умилква на мускулест мъжага и предизвикателно отърка дупе в чатала му миналата вечер. Подпийналият господин е повече от доволен, че фолкзвездата е избрала да се забавлява именно с него. Изпълнителката няма нищо против младият бабаит да я пощипва тук-там.

Една от причините Гущеров да бие шута на устатото миньонче е фактът, че певицата не спира да се разголва както по участия, така и в социалните мрежи. Стотиците мъже, в които Мара събужда мераците, и среднощните й участия накараха младия бизнесмен да сложи край на връзката им.

След месеци медийни спекулации Гущеров призна пред България Днес, че с брака му с Мара е свършено. Брюнетката не се е трогнала много от това, че е сама и не си губи времето. Мария е готова да оплете нов в мрежите си, ако не успее да си върне любовта на Хриси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !