Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Цвети Стоянова: Благодаря ви мили хора за всяка молитва!

отпечатай новината

03.04.2017 17:29 | Видян 2033 пъти

Цвети Стоянова: Благодаря ви мили хора за всяка молитва!

Гимнастичката Цвети Стоянова написа чувствено писмо до всички, които са я подкрепяли след тежкия инцидент, който тя преодоля през 2016 г. Тогава тя бе на косъм от смъртта след скок от шестия етаж. На страницата си в Instagram тя написа:

"Може би не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен, когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си.

Благодаря ви мили хора за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която ми изпращахте, за всички цветя, с които ме засипвахте, всички играчки и картички с прекрасни пожелания. Никога няма да забравя хората, които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката, дори когато очите ми бяха затворени!

Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите. Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!".

Съвсем скоро стана ясно, че Цвети, която вече е далеч от подиума, ще пробва възможностите си в модата.

Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика ще предлага ръчно изработени колиета и дънки, които ще се продават в магазин в София. "Всеки модел е единствен и уникален", похвали се Цвети преди месец в Instagram.

tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !