Театърът на Джеки Чан идва за първи...

У нас за първи път идва легендарният Кунг-фу Театър на...

Дженифър Лорънс наела стая за...

Дженифър Лорънс се омъжи за Кук Мароуни миналия уикенд, а...

Гущерови изхвърлиха Мара Отварачката

отпечатай новината

04.04.2017 10:54 | Видян 2973 пъти

Гущерови изхвърлиха Мара Отварачката

Бизнесмените Добромир и Христиан Гущерови изхвърлиха официално Мара Отварачката. След като я изгониха от семейния си палат в Бояна, който струва 5 милиона лева, фолкпевицата е заличена и от общата им фирма, показва справка в Търговския регистър, пише в. Телеграф. Изпълнителката се намърда в "Гущеров и син" АД през 2013 г., след като се залюби със сина на застрахователя Добромир Гущеров - Христиан.

Пайнерката бе вписана като член на борда на директорите и бе един от представителите на компанията, която се занимава с продажба на облигации, патенти и лицензии. На длъжността обаче тя изкара едва 3 години - до 2 март 2017 г., става ясно от историята на фирмата.

Протокол от извънредно общото събрание на акционерите, проведено на 10 октомври 2016 г., обаче съобщава, че Мария Гущерова е освободена от съвета на директорите още тогава и на нейно място е назначена друга жена. На събранието е решено да се предприемат действия за заличаването на вписването на Мария Гущерова като член на съвета на директора, пише още в първа точка от дневния ред. Докато това се случи през март 2017 г. обаче, изглежда, съпрузите тайно са се развели по бързата процедура, тъй като старозагорката вече е вписана с моминската си фамилия - Кирова. Към момента Христиан Гущеров продължава да е съдружник на бившата си изгора във фирмата МХГ ООД за продуцентска и издателска дейност, но от 2015 г. досега не е отчетена дейност.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !