Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Чарлз бил 14 години на терапия заради Даяна

отпечатай новината

04.04.2017 13:53 | Видян 2084 пъти

Чарлз бил 14 години на терапия заради Даяна

Смъртта на лейди Даяна нанесе тежка душевна травма не само на близките ѝ, ала изглежда приживе тя също е успяла да размъти мозъка на мнозина и най-вече на съпруга си принц Чарлз.

Заради драматичното ѝ поведение и неконтролируеми изблици, синът на кралица Елизабет II е ходил на терапия в продължение на 14 години, твърди в новата си книга „Prince Charles: The Passions And Pardoxes Of An Improbable Life“ биографът Сали Смит.

В творбата авторката споделя, че бракът на Чарлз и Даяна е белязан от драма и напрежение още в самото си начало. По думите ѝ принцът се венчава под натиска на баща си, а не по любов. Това е и причината за паралелната му връзка с Камила Паркър, която докарва съпругата му до истинска истерия.

Даяна „плаче с часове“ нощ след нощ, оплаквайки се постоянно заради любовницата на Чарлз и смазващата атмосфера в кралския двор, „която я задушава“, пише Сали. Дори след края на аферата си Чарлз продължавал да бъде стресиран от сълзите и укорите на половинката си и безпомощно я питал: „Какво е този път, Даяна? Какво направих, за да се разплачеш?“

Макар че Чарлз увещавал Даяна, че връзката му с Камила е приключила, тя не му вярвала. Затова той се посветил на хобитата си като риболова и гледал да отсъства повече. През това време депресията на съпругата му се задълбочила. Принцът получил съвет от свой уважаван приятел да я прати на психиатър. На Даяна бил изписан валиум, но тя отказвала да го взима, твърди в книгата си Сали.

И все пак майката на Уилям и Хари се съгласила да посещава терапевта д-р Алан МакГлашан. Постоянството не било присъщо за нея и тя се ограничила само до 8 визити. Изненадващо обаче Чарлз заел мястото ѝ и се виждал с експерта в продължение на 14 години. Според биографката МакГлашан определял принца като „неразбран и объркан, прекалено спонтанен и лишен от внимание“.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !