Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Милица Гладнишка пишман шофьорка

отпечатай новината

04.04.2017 14:58 | Видян 1328 пъти

Милица Гладнишка пишман шофьорка

 Актрисата Милица Гладнишка се оказва истински бедствие не само на сцената, но и на пътя. Чаровницата има куп таланти, но да управлява МПС определено не е сред тях. Актрисата все пак се е сдобила с книжка, но от втория опит. А сега избягва да шофира, особено в натоварения столичен трафик. Явно стресът от късането на първия изпит по кормуване още я държи.

Гладнишка решила на стари години да става шофьорка, и то покрай мистериозното си гадже. Той се записал на курс в родна Враца и тя се навила заради него, макар и с не особен ентусиазъм. Когато дошъл денят на изпита пред ДАИ, актрисата се спекла повече, отколкото ако трябва да излезе на сцената. И това определено й изиграло лоша шега!

Инструкторът се видял в приключение с пищната фурия. Въпреки известността и чара й, той просто нямало как да не я скъса след всички "прегрешения". Първо, Милица отнела предимството на патрулка, като си мислела, че полицаите ще направят път на учебна кола. След това се разминала на косъм с ПТП по нейна вина в центъра на Враца.

Чашата на търпението на изпитващия преляла, когато Гладнишка минала през дълбока дупка и вместо да успее да излезе от нея с лекота, автомобилът угаснал. Двмата се разделили по живо по здраво, а на вторият опит Милица все пак преминала ситото, пише ШОУ.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !