Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Скандално! Гущеров наряза дрехите и чантите на Мара

отпечатай новината

07.04.2017 16:18 | Видян 8118 пъти | Гласували 1

Скандално! Гущеров наряза дрехите и чантите на Мара

Грозни сцени на изпроводяк! Християн Гущеров наряза дрехите на Мария с ножица, разпори чантите й с нож

С дране на кожи, чупене на токчета и кълцане на коприна е завършила последната среща между милионерския син Християн Гущеров с чалга певицата Мария, пише Уикенд. Часове преди миньончето да вземе важното решение да напусне завинаги младия богаташ, двамата имали жестока караница, в която изпуснали нервите си – отбелязва изданието.

В пристъп на ярост Християн Гущеров грабнал ножица и успял да унищожи всички ценни тоалети на жена си, купувани и старателно събирани през годините – твърди високотиражният седмичник.
„Това беше наистина голям шамар за Мария. Сигурно ги е събирала поне 10 години. Всичките дрехи бяха все от класни марки, подаръци от съпрузите й. Ако се пресметнат в пари, може и да стигнат сумата от 1 млн. лева“ – твърди пред изданието колежка на натирената чалгаджийка, запозната с подробности около грозния панаир на изпроводяк.

По нейни думи караницата между Мария и Християн Гущеров никак не издавала да се стигне до подобни ексцесии, ако певицата не била взела решението да бъде докрай честна и да признае на мъжа си, че никога не го е обичала. Миньонката проявила смелост и изстреляла в очите му фактите – била с него само заради парите му и изпитвала жестока погнуса от всяка тяхна близост.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !