Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Галена разделила Фики и Преслава

отпечатай новината

10.04.2017 10:49 | Видян 1482 пъти

Галена разделила Фики и Преслава

Тони Стораро най-сетне призна истината за годежа на сина си Фики, а причината за него се оказа не кой и да е, а самата Галена. Чалга иконата не спира да мъсти на някогашната си най-добра приятелка Преси, с която миналата година развалиха дългогодишната си дружба заради статуетките на "Планета", пише blife.bg.

Стораро разказа пред Би Ти Ви, че именно Галена е запознала сина му със сегашната му годеница, като буквално я натикала в ръцете му. "Двамата са били заедно на участие. Галена първа забелязала момичето в тълпата и веднага подшушнала на сина ми. После девойката дошла да се снима с тях и тя ги запознала. Разменила им там телефони, фейсбуци... и те станали нещата.

"Галена е щастлив фактор в живота на Фики. Може и да кумува", споделя с усмивка на уста изпълнителят на "За една жена". Стораро разказва още, че момичето е пораснало в Белгия и е много ерудирано.

Двете семейства вече са се срещнали. "Видяхме се със семейството, разбрахме се там по нашите си обичаи. Не знаем още след колко месеца ще е сватбата, но ще е скоро.", допълва още гордият татко. В светските среди дълго време се шушукаше, че между Преслава и Фики пламти голяма любов, за която дори малкият Стораро намекна в не едно и две интервюта.

"Явно обаче Галена им е обърнала каруцата. От както Фики се сгоди, Преси не е на себе си, а Галена пирува. Мръсни игрички са това", шушукат в чалга бранша.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !