Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бившите на Бирмата станаха първи приятелки

отпечатай новината

10.04.2017 11:33 | Видян 1355 пъти

Бившите на Бирмата станаха първи приятелки

Неочаквана дружба демонстрираха Алисия и Преслава на модно събитие преди няколко вечери! Двенките се появиха под ръка на партито и шокираха всички присъстващи с близостта, която показаха, пише blife.bg.

От няколко месеца се мълви, че певиците се ненавиждат заради общия им мъж - звездата на "Ара" наскоро се раздели с Георги Станоев-Малката Бирма, който преди това цели три години имаше изпепеляваща любов с колежката й от "Пайнер".

Двете чалга диви се явиха облечени по всички правила на един от световните модни диктатори "Moschino". По-нетрадиционният стайлинг на Алисия - спортно екипче, комбинирано с токчета, повлече след себе си подигравателни коментари. Оказа се обаче, че певицата, обявена за Модна икона на 2014 г. е в крак с модата, тъй като точно такава е тенденцията в последната колекция на бранда.

Същата комбинация използва дори Ники Минаж. Пищната американка редовно съчетава спортните си долнища на италианската модна къща с обувки на висок ток.   След модното парти, двете бивши Бирмовици си тръгнали отново в комплект. Малко по-късно били забелязани в наргиле бар, където изкарали няколко часа в сладки приказки и смях.

 Дали една от темите им на разговор е бил бившият им мъж, заради силната музика никой от присъстващите наоколо не е чул, но пък от кухнята на двете конкурентни компании "Пайнер" и "Ара" издават, че следващата седмица и Алисия, и Преслава снимат клипове на новите си летни парчета. "Много е вероятно да избухнат и с общ дует", коментират запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !