Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Футуристичен Mercedes-Benz Maybach...

Концепцията Mercedes-Benz Maybach Maybach Vision 6 EV...

Мара: Беше ме гнус да спя с Гущеров

отпечатай новината

10.04.2017 13:15 | Видян 4478 пъти | Гласували 1

Мара: Беше ме гнус да спя с Гущеров

Изоставената фолк певица Мария удари вече бившия си съпруг Християн Гущеров по най- свидното му - мъжествеността, пише Таблоид.

Откак е изритана на улицата като мръсно коте, миньончето от Стара Загора не спира да разказва пред приятелки и колежки, че бракът ѝ с милионера не бил пълноценен, тъй като двамата не консумирали редовно любовта си. А когато това се случвало, Мария го правела с отвращение от телесата на интимния си партньор.

От няколко седмици насам, раздялата между Мария и Християн е номер 1 за коментар в светските среди, като пикантериите от разлъката им са ала безплатен цирк за сеирджиите.

както стана ясно на изпроводяк, бизнесмена е накълцал на парчета всичките рокли, палта и чанти на Отварачката, която успяла да спаси едва един куфар дрехи от гардероба си, с които да преживява известно време.

Мара обаче не останала длъжна на бившия си и за да му го върне тъпкано, приказва на ляво и на дясно за интимните им моменти.

Ако по време на брака си Мария не бе много сладкодумна за случващото се в спалнята ѝ, то разярената певица в момента е като гърмяща змия, съскайки с отровния си език по адрес на Гущеров.

Брюнетката с неохота разказвала, че за всички години съвместен живот, двамата така и не са имали пълноценен любовен живот.

Било им изключително трудно да се напаснат в леглото, най-вече заради килограмите на Хриси. Освен това, тя изпитвала гнус от тлъстите му телеса , които за капак той предпочитал да не епилира.

Отварачката стигала дори до крайности, но споделяла пред приятелки, че мъжеството на благоверния ѝ се губело сред коремища, баджаци и сланини, като размерите му били ала запалка. На всичко отгоре имал и проблеми с ерекцията.

"Потеше се върху мен и направо грухтеше - отврат някакъв", образно разказвала Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !