Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Диляна Попова пази дневника на Дон Жуан

отпечатай новината

11.04.2017 09:58 | Видян 1299 пъти

Диляна Попова пази дневника на Дон Жуан

Две години след като обра банков трезор в Още една мечта Диляна Попова се завръща на голям екран с роля в Сексакадемия: мъже. В режисираната от Георги Костов комедия хубавицата слага кожения жак на архехоложката Радина. Тя се превръща в магнит за мъжките персонажи не само заради обезоръжаващия си сексапил, но и заради факта, че е открила тайния дневник на Дон Жуан.

„Познавам Диляна отдавна и винаги съм искал да я снимам в свой проект, просто досега нямах точната роля. Този образ е създаден специално за нея”, обясни за Монитор Костов. Работата с модела той описва като „приказка”. „Диляна е абсолютен професионалист, много скромна, без претенции. Има актьори, които си придават важности, но при мен тези номера не минават.”, усмихва се Костов.

Сюжетът на филма, чиито трейлър е обещаващо свеж и смехотворен, се върти около опитите на един смотан програмист да изгони тишината от спалнята си. Зад очилата с рогови рамки на пишман мачото Жан се крие Иво Аръков. Героят му хлътва по Даян (Елена Боева), новата колежка в офиса, а пътя към сърцето й му показва Мистър Д – водещ на курс за сваляне на жени по безотказните техники на Дон Жуан. Със самочувствието му се нагърбва Димо Алексиев.

„Срещата им тотално променя както стайлинга и визията на героя на Иво, така и вътрешния му свят. Двамата създават клуб, комбинация от хитово място, където жените идва да се забавляват, и терен за семинари за свалки." обяснява режисьорът.

Премиерата Сексакадемия: мъже е на 21 април, а в каста като майстор по невролингвистично програмиране ще видим и Ники Сотиров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !