Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мариана Попова заживя с новия, събраха и децата си

отпечатай новината

12.04.2017 13:44 | Видян 2095 пъти

Мариана Попова заживя с новия, събраха и децата си

Мариана Попова сложи край на слуховете за връзката си с Ханес, като се събра с актьора Веселин Плачков.

Актьорът изиграл новия Левски вече не крие връзката си с певицата. Двамата делят един покрив в родния град на артиста—Плевен, а вече и в София.

Както е известно, от известно време Мариана Попова предпочита да прекарва по-голяма част от времето си в провинцията. И все по-често се показва в компанията на блондина.

Снимките на брюнетката потвърдиха слуховете, че нещата между нея и Плачков са сериозни. Мариана дори се похвали колко добре се разбира дъщеря й Мария—Магдалена с дъщерята на актьора — Андреа. „Време за ваканция!”, пише под снимката брюнетката, на която са щракнати двете момичета заедно.

Близки до Плачков споделят, че той вече се развежда и скоро официално може би ще предложи брак на половинката си. Двамата изключително дълго време отричаха връзката, а Мариана твърдеше, че с Ханес се разбират прекрасно и са заедно, докато накрая не призна, че са „щастливо разделени”.

Певицата така и не успя да се омъжи, въпреки че получи предложение за брак от бащата на дъщеря си. Той влезе във „ВИП Брадър” с романтичен пръстен и дори й поиска ръката. Но докато двамата се уговорят кога да е сватбата, как да се проведе и т.нат, в живота на Попова се появи Плачков и промени всичките й планове.

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !