Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Капчикова се снима в еротична фотосесия

отпечатай новината

12.04.2017 15:52 | Видян 1752 пъти

Капчикова се снима в еротична фотосесия

Еротичната моделка Ася Капчикова се съблече за първи път за BulNews. Блондинката позира без дрехи и показа чисто новия си силиконов бюст. Капчикова даде шанс на любопитните погледи да се насладят на придобивката й, която се превърна в топ тема в последните месеци.

"Време беше да затворя устите на зложелателите си, които така упорито се опитваха да оплюят решението ми. Сякаш в 21-ви век да коригираш нещо по себе си е смъртен грях... или просто има значение кой точно е на дневен ред да бъде оплюван. Явно в последно време това съм аз, но нямам против, по-скоро ще се притесня, ако никой не се интересува от мен. Та... реших да покажа гърдите си най-накрая, за да задоволя нездравия интерес на всички, които така горещо се вълнуват от промяната в тях. Не са ли страхотни?!", коментира Ася.

Съвсем скоро моделката ще грейне от корицата на лайфстаил списание, в което разказва откровено за новата си любов, както и за своите професионални планове. Предстои й да заснеме и фотосесия за марката силиконови импланти, които я поканиха за свое рекламно лице. Припомняме, че въпросните представители на импланти подкрепиха благотворителната кампания на Ася и дариха нов бюст на жена, претърпяла мастектомия. Днес Капчикова е щастлива да заяви, че вече е изпълнила обещанието си и може да продължи напред със своите начинания, пише blife.

Сн: BulNews

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !