Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Дъщерята на Ким и Кание с чантичка за няколко бона

отпечатай новината

13.04.2017 15:26 | Видян 1318 пъти

Дъщерята на Ким и Кание с чантичка за няколко бона

Да си само на три, а вече да притежаваш чанта за 3 500 долара е нередно поради много причини. Но когато майка ти е светска лъвица, а баща ти е известен певец, отскоро и дизайнер, може би притежанието на подобен аксесоар от невръстно детенце е съвсем нормално.

Или поне така смятат Кание и Ким, които обзаведоха дъщеря си Норт Уест с ефектна мини чантичка от Fendi, струваща баснословна сума. Малката Норт демонстрира новата си придобивка преди броени дни, когато бе заснета заедно с братовчедка си Пенелопе.

Освен дизайнерската чанта, открояваща се с с множество цветни инкрустации, визията на детенцето включваше и мини кадифена рокля. Няма как да не споменем, че това не е първият път, в който Норт е забелязвана с чанта, която могат да си позволят малко зрели жени.

Преди месеци тя бе заснета с чанта от Louis Vuitton. Интересно ни е да разберем какво мислите вие - подхождат ли подобни аксесоари на Норт. Лично според нас на едно детенце на по-малко от четири години далеч повече би му отивало да носи ранички с анимационни герой и да си играе в пясъчници, а не да носи толкова скъпи чанти и да наблюдава модни ревюта от първия ред.

Източник: woman.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !