Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Луиза Григорова анорексичка?!

отпечатай новината

13.04.2017 16:57 | Видян 1979 пъти

Луиза Григорова анорексичка?!

Тя от повече от 10 години се подвизава като модел в агенцията на майка си "Ивет Фешън". По тази причина от доста ранна възраст подлага тялото си на всевъзможни мъчения, свързани предимно със строги хранителни режими. А и не веднъж се е случвало диетата й да не включва друго, освен вода, пише blife.bg.

Свикнала на този начин на живот, Луиза отново е решила да се изтормози допълнително, този път заради снимките на "Откраднат живот". Григорова успя да се уреди с ролята на стажантка и да поизтупа от прахта актьорската си кариера. Устремена да даде най-доброто от себе си, тя отново се е втурачила предимно във външния си вид, а не толкова в актьорските си умения.

По време на снимачния процес, който още дори не е преполовен, актрисата се е заканила да гладува. Снимките продължават дълги и изтощителни часове, а храната, която се доставя на екипа, е в разрез с правилата на Луиза. Затова тя го кара само на вода и кафе. А колегите й цъкат с възмущение и се чудят в кой момент ще се счупи.

"Жив скелет е направо. С мокри дрехи я има, я няма 45 килограма", вайкат се актьорите. Дори истинските лекари, които са извикани за консултанти в медицинския сериал, са обърнали внимание на Григорова. Те са я посъветвали да качи поне десетина килограма, за да влезе в някакви норми. Иначе е на ръба на анорексията.

Но тя явно натам се е запътила и връщане назад няма. От години Луиза е позната като склонна към депресивни състояние. Тя може с дни за се скрие от света, да не излиза от вкъщи и да не яде нищо. А ако се обърка да хапне, то после го повръща, пише "Ретро".

Близките й се надяват покрай любовта си с Мартин Макариев да се вземе в ръце. Все пак, двамата говорят за сватба, а следващата логична стъпка е бебе. Но с това си телосложение на ходещ скелет, актрисата надали ще успее да износи здраво дете.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !