бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Ники Кънчев го закъса със здравето

отпечатай новината

18.04.2017 13:21 | Видян 2084 пъти

Ники Кънчев го закъса със здравето

Тежки здравословни проблеми измъчват Ники Кънчев. Напоследък тв водещият, който е един от най-суетните мъже у нас, е забелязван във видимо неугледен вид. Преди дни бил засечен да се превива от коремни болки до сградата, където се помещава "Дарик Радио".

Влошеното му здраве се дължи на факта, че диабета му се е обострил. За пръв път той призна за заболяването преди две години, като подчерта, че не е на инсулин, а взима хапчета. Близки до водещия разкриват, че хапчетата вероятно вече не му помагат.

"Не съм очаквал да се разболея от диабет, но след поредица от кофти неща, които ми се случиха в живота, ме сполетя и това. Не обръщах достатъчно внимание на здравето си. Случайно споделих с приятел, че често ме боли глава, а той ме посъветва да се изследвам", разказва Ники.

Когато отишъл на преглед, станало ясно, че нивата на кръвната му захар са взривоопасни. Кънчев бил шокиран, защото не бил хапвал нищо сладко, а на сутринта захарта му била 11.6 - двойно над нормалната.

За няколко минути животът му се преобърнал. Но водещият на "Стани богат" не се предал и променил изцяло храненето си, като сега спазва стриктна диета. Хранел се с боб и наблягал на сьомгата, пише Хонарена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !