Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мария: Пожелавам любов на Християн Гущеров

отпечатай новината

18.04.2017 16:35 | Видян 8414 пъти | Гласували 1

Мария: Пожелавам любов на Християн Гущеров

Фолкзвездата Мария връща бащината си фамилия Кирова, след като потвърди за развода със съпруга си Християн Гущеров. Изпълнителката на музикална компания „Пайнер“ за първи път отговори на неудобни въпроси в специално великденско интервю за предаването „Жълтите новини“  по Пик ТВ.

Мария, през последните две-три седмици животът ти претърпя обрат - очакван за някои, за други - не. Затова и първият ми въпрос към теб е какви страсти бушуват в теб в страстната седмица и дали това, че животът ти се преобръща в навечерието на този голям християнски празник, го тълкуваш един вид като знак свише?

- Животът ми никак не започва от начало. С една част от него се разделям и причината е, че в 21 век за никой това не е тема табу. Почти няма някой, който да не го е преживял. Разделям се с нещо от моя живот, но не заповам от начало. Аз имам 17 годишна кариера, дъщеря ми става на 9 години, да е жива и здрава, не смятам, че моят живот е започнал и няма да завърши с Християн. В чисто личен план нещата ми се променят, но това е решение, което съм взела аз - еднопосочно, преди доста време...

Доста време, казваш.. Ти си доста обрана в коментарите си и много деликатна спрямо хората, заемали специално място в живота ти, но директно искам да те попитам и очакват от теб директен отговор: От колко време, ти, Мария, не живееш със своя съпруг Християн Гущеров?

- Това е трудно да се каже, защото за всички, които са преживели подобен казус в личен план знаят, че тръгваш, връщаш се, тръгваш, връщаш се, опитваш пак и пак... Аз съм от най-търпеливите хора, които можеш да си представиш, моят праг на търпимост е много, много висок. Не казвам, че съм ореол и съм ангел, всеки има своите недостатъци, може би просто на мен ми свърши не само търпението...

Просто всичко за мен вече приключи, категорично! Да, деликатна съм, защото Християн за мен винаги ще си остане човекът, който е направил много за мен и за Марая, за цялото ни семейство! Надявам се, че ще имаме занапред някакви приятелски взаимоотношения, защото може би ще ми липсва неговото присъствие в живота ми. Надявам се, че ще съумеем да запазим добри отношения и заради Марая, тя го обича безкрайно, но това зависи от него. Тази моя деликатност, може би, не позволи да бъда категорична, но ето затова днес ти гостувам...  

Аз съм длъжна, след като има толкова питания, да кажа за първи и за последен път: Аз и Християн сме разделени! Много дълъг период от време живеем отделно, събирахме се, разделяхме се, но моят багаж и багажът на детето отдавна не са в неговата къща! Няколко пъти си дадохме възможност да видим дали не сме допуснали грешка и дали аз най-вече не съм допуснала грешка в моето решение, но нашите пътища се разделят! Категорично!

В този момент сигурно много хора ще си помислят да не би да си луда, изоставяки съпруг със завидно финансово положение. Ти обаче всъщност доказа точно обратното - че парите не са най-важното нещо на света, че не са гарант за хармонични взаимоотношение... Какво би отговорила на тези хора?

- Истината е, че моите редки интервюта, затварянето ми в самата мен и начина, по който пазя личния ми свят, създават един не до толкова истински образ за мен сред хората. Винаги съм укорявана, че водя лъскав начин на живот, че едва ли не това ми е приоритет, че съм била с Християн с користна цел, това категорично не е вярно. Събитията в последните 9-10 месеца категорично го доказват.

Аз съм си тръгнала от него, така както и от бащата на Марая - без да имам някакви финансови претенции. Дори карам кола на лизинг, апартаментът ми също не е от Християн, мой личен е, също на кредит. Аз водя един нормален начин на живот, не по-различен от на всички останали. Но това, че харесвам и се боря за някакъв стандарт, аз реално работя за него о 8-годишно и е нормално да мога да разчитам на себе си, да се грижа за дъщеря ми, за семейството ми, да съм горда от това нещо, и вече 17 години го правя и то успешно.

Визията си, и това което имам, чисто материалното, съм го придобила с труд и с моя талант.  От двата ми брака… От Митко имам една прекрасна дъщеря – най-голямото ми богатство и постижение като жена и човек, Християн даде много на Марая и като грижи, и като любов... Баща й на Марая много се грижи за нея, много ни помага, това е отговорността на един родител.

Към Християн нямам подобно претенции, ние нямаме дете, нас ни свързваше единствено и само любовта. В момента, в който любовта свърши такава, каквато е между двама човека с онази страст и онази интимност, просто нещата приключват.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !