Най-добрите ресторанти в света

Ако е имало някога лоша нощ в която да изляза да хапна -...

Изгониха от ресторант говорителката...

Говорителката на Белия дом Сара Сандърс бе изгонена от...

Вижте как Коцето празнува Великден

отпечатай новината

19.04.2017 09:25 | Видян 934 пъти

Вижте как Коцето празнува Великден

Изпълнителят се натиска с непознати мадами по време на участие в популярна столична дискотека. Конфузното е, че това се случи навръх великденските празници, които са символ на семейната хармония и щастие.

Коцето обаче традиционно си избухна по време на участие, като и този път беше обграден от армия от провокативни девойки. Самият изпълнител охотно се радваше на вниманието на младите момичета. Като истински плейбой една го целуваше, втора го прегръщаше, а трета страстно му танцуваше.

Посетители в дискотеката се питаха как ли съпругата на Константин приема факта, че на свят празник не си е вкъщи, а се натиска с непознати момичета по чалготеките. Кулминацията настъпи, когато кръшни мадами сe развъртяха около него, докато перкусионисти яростно удряха по барабанчета. Изпълнителят нажежи градуса на настроението, като подаваше микрофона си на девойките и приканваше да му пеят на уше. Те пък използваха близостта и веднага му лепваха по няколко целувки, за да могат после да се похвалят, че са били в интимна близост с идола си.

Този тип поведение не е нещо ново за фолкпевеца, който често къса синджира по нощните заведения. Коцето не изневери и на друга своя традиция - да пие по време на изпълненията си и да вдига наздравици с гостите си. Той беше взел водна чаша, в която имаше течност, поразително приличаща на уиски. Именно това е една от любимите напитки на изпълнителя. Замреженият поглед и канонадата от шеги сигнализира, че певецът отново е здраво почерпен, докато пее, пише България днес. Собственикът на дискотеката посрещна изпълнителя на "Черна роза" със златно шампанско и ягоди. Специално за госта беше приготвен коктейл от екзотични наргилета, тъй като Коцето им е страстен почитател.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !