Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брад Пит бесен след инцидент с дъщеря му

отпечатай новината

19.04.2017 11:04 | Видян 2065 пъти

Брад Пит бесен след инцидент с дъщеря му

Брад Пит е готов да започне нова война с бившата си Анджелина Джоли за попечителството на децата, научи Tialoto. След десетки грозни скандали и заплахи, шестте им деца прекарват почти цялото си време при майка им, което никак не се нрави на звездата, но сега той има ново „оръжие срещу нея“ – дъщеря му е пострадала в парка, докато Джоли била в Женева.

8-годишната Вивиан била с бавачката си в лондонския Хайд парк, където си ударила главата на метален парапет и лежала на земята повече от 10 минути след инцидента. По това време жената, на чиито грижи била поверена, карала колело из парка с брата близнак на Вивиан – Нокс.

Междувременно Анджелина нямала и представа какво се случва, тъй като била на конференция на ООН в Женева, където изнасяла реч. „Когато Брад научи за случилото се, направо откачи. Тези деца можеше да се наранят много лошо. Досега той бе изкарван като лошия и не смееше да се опълчи на Анджелина публично, за да не му забрани изобщо да вижда децата“, разкри близък до актьора пред RadarOnline.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !