Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Мария изнудва Гущеров с детето

отпечатай новината

19.04.2017 11:20 | Видян 3977 пъти

Мария изнудва Гущеров с детето

Макар че е пред тежък развод, Мара Отварачката ен се отказва от удобното си положение на половинка на милионера Християн Гущеров. Тя се опитва да изнудва все още законния си съпруг със своята дъщеря Марая, твърдят запознати. Певачката използва детето като оръжие, за да си върне мъжа, или по-скоро парите му.

Самата Мария призна, че често урежда срещи между дъщеря си и Хриси, както продължава да нарича младия Гущеров. "Не ги оставям да си липсват", обяви публично пайнерката. Почти всеки ден си намирала поводи да звъни на милионера и да се среща с него уж заради момичето. Не пропускала удобен случай да изпрати детето при втория му баща и не се притеснявала да го оставя да нощува там, нищо че самата тя не е с него.

На Гущеров сърце не му давало да откаже среща с детето. "Те двамата израснаха заедно и ще се обичат цял живот", убедена е певицата и не с епритеснява да заявява това публично. Мария разчитала, че именно силната привързаност между Християн и Марая ще ги събере отново. Детето било любимка на цялото семейство и дори Гущеров-старши не можел да устои на чара му, пише Таблоид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !