Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Масажисти обработват Саманта Фокс

отпечатай новината

19.04.2017 14:48 | Видян 2592 пъти

Масажисти обработват Саманта Фокс

Малка, но здрава свита от масажисти ще се грижи за физическата кондиция на Саманта Фокс, Си Си Кеч и Сандра преди диско инвазията им в „Арена Армеец”. По специални изисквания на дивите в бекстейджа на залата ще бъде вдигнат и фитнес, в който да загреят с танцьорите си, научи „Монитор”.

Феновете, желаещи да се качат на музикалната машина на времето на 29 април, трябва да се сдобият с един от последните 1000 билета, които организаторите от Keen Acts пуснаха в продажба преди броени дни. Напоено с брилянтин, шоуто Hits Only ще събере за пръв път на една сцена жените, които владееха мокрите сънища на българския мъж през 80-те и

красяха почти всяка тираджийска кабинка с лика си.

Под скромния си минижуп Фокс ще скрие чудовищен арсенал от хитове като Touch Me (I Want Your Body), Don't Wait Up, Nothing's Gonna Stop Me Now, I Wanna Have Some Fun и др. У нас тя ще пръска сексапил след серия концерти в Германия, Норвегия и Русия, а извън спартанския си тренировъчен режим 50-годшната британка дължи добрата си форма на пет хранения с малки порции ежедневно.

Въглехидрати си позволява само до обяд, а консумацията на поне 2 литра вода е задължителна. Към момента певицата с афинитет към нежния пол промотира новия си винил, събрал няколко версии на песента, превърнала я в звезда през далечната 1986 г. - Touch Me. На най-големите си фенове тя ще раздаде лимитирана серия на плочата от едва 300 броя, разписани специално от нея. За разлика от Си Си Кеч и Сандра Фокс не забива ток за пръв път на българска земя.

Първото й участие е в Разград през 2007 г, а през 2012 г успя да направи импровизиран дует с Любо Ганев и да раздаде рози на част от дамите в столичен клуб.

Си Си Кеч ще пристигне със своето MC и балет. Датчанката, чието име по паспорт е Каролина Мюлер, е гвоздея на вълната от ретро партита, която владее клубните сцени по света през последните години.

В актива си откритието на Дитер Болен от Modern Talking има 5 албума, а класики като Cause We Are Young, Strangers By Night и Heartbreak Hotel все още карат фенове на възраст от 10 до 70 години да посегнат към мрежестите ръкавици без пръсти. Днес Си Си Кеч признава, че гледайки клиповете си през 80-те все по-често си задава с усмивка въпроса „Как съм позволила на този фризьор да ме докопа?”.

Дискографията на Сандра включва 16 албума, а малцина знаят, че

тя е и един от гласовете в албумите на Enigma,

проект на вече бившия й съпруг Майкъл Крету, продуцирал още Boney M, Milli Vanilli и Майк Олдфийлд. Сандра ще докара мускулна треска на меломаните с шлагери като Everlasting Love и (I'll Never Be) Maria Magdalena.

Източник: Monitor.bg /Райна Борисова/

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !