Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фики пази Гюлджан за първата брачна нощ

отпечатай новината

21.04.2017 10:39 | Видян 2193 пъти

Фики пази Гюлджан за първата брачна нощ

Оказва се, че момичето не само че не чака дете от него, както се шушука, а дори е девствено. Тази любопитна и крайно изненадваща подробност разкриха отлично запознати източници от музикалните среди. Двамата млади се пазели за първата брачна нощ. Кога ще е тя? Все още не се знае, писа „Уикенд“.

Веднага след като се разбра, че най-желаният фолк певец в страната ни смята да се задоми, той бе набеден, че без да иска е оплодил момичето и на семеен съвет е решено да се ожени за нея, макар че самият Фики не искал.

Оказва се обаче, че това са чисти клюки, които нямат нищо общо с истината и чийто автор най-вероятно е отхвърлена от певеца кандидатка за сърцето му. Нещата в действителност стояли съвсем различно. 20-годишната Гюлджан, макар да живее в Брюксел от години, била възпитавана от родителите си – български турци, в най-строг патриархален дух. Ето защо до момента тя не била спала с мъж. Според старата турска традиция, на която цялото й семейство държи, това щяло да стане в първата брачна нощ.

Вероятно точно с това момичето е успяло да спечели Фики. Младият певец от години е свикнал да бъде обект на внимание от страна на хиляди фенки, включително на колежките си, и всяка нощ да си ляга с различна. Ето защо сигурно е бил много впечатлен, когато е срещнал момиче като Гюлджан – хубаво, образовано, говорещо четири езика и в същото време девствено.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !