Чарлийз Терон качи 20 кг заради филм

Има актриси, които заслужават не просто Оскар за...

Фейсбук издава 27 страници с правила...

Фейсбук най-накрая издава 27 страници с правила за...

Братът на Софи Маринова милионер от „ало” измами

отпечатай новината

21.04.2017 11:23 | Видян 713 пъти

Братът на Софи Маринова милионер от „ало” измами

Освен традиционната порция цигански вендети, разлъки и кръвосмешения, Софи Маринова крие и виден „ало” измамник. Става въпрос за средния й брат Цецо, който е един от „мозъците” на далаверата с пенсионерски спестявания в Северозападна България.

Цецо, който е известен в региона с прякора си Пилето, тъй като в началото на прехода изнасял нелегално в Югославия пернати животинки, работи от години в комплект с братовчед си Ангел. Последният беше закопчан преди месец в „централата” си в село Гложене, докато разпределяше задачите на бригада телефонни измамници. Гелето обаче млъкна като риба, след като му щракнаха белезниците, а Цецо му плати гаранцията от 2000 лева, пише „Таблоид“.

За разликата от останалата рода на Софи Маринова, Цецо е единственият, който почти не поддържа връзки с нея и не проси постоянно по някой лев. Вдигнал си е истински палат малко встрани от пътя за Правец, а според местните е истински милионер. Големият му удар дошъл именно в последните години покрай „ало” измамите.

Певицата и брат й се недолюбвали, защото Софчето била много близка с първата му жена Ани. Пилето обаче я зарязал драматично заради друга засукана ромка, а благоверната му се нагълтала със сода каустик и едва не умряла. От този момент, преди близо 10 години, Маринова не разговаря с роднината си, тъй като го обвинява за трагедията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !