Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Николета: Прелестите ми са само за един!

отпечатай новината

21.04.2017 13:04 | Видян 3634 пъти

Николета: Прелестите ми са само за един!

Николета Лозанова пусна поредната порция еротични кадри в социалните мрежи. В последния на очи се набива огромното ѝ деколте.

„На този кадър можете да откриете множеството прелести, които притежавам. Едните са достъпни само за един, а другите за всеки, който пожелае! А вие пожелахте ли ги?“, хвали се тя като визира, че за останалите са бижутата.

Видимо, това с което я е наградила природата и хирургията в момента е за ползване само от вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Те се събраха отново в края на миналата година.

Междувременно Лозанова е спрягана за безапелационна победителка в конкурса на родния Playboy за „Плеймейтка на века“. До 11 май тече онлайн гласуване за 15-те най-влиятелни плеймейтки.

Това се оказа титла, която носи известност, а и възможности. При това не е необходима диплома за висше, за да започнеш работа в национална медия. Не че на Запад не е така, но там зайчетата най-често стигат до имението на Хю Хефнър, докато в България те се титуловат като модели.

Източник: tialoto.bg

Снимка: Instagram

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !