Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нина Добрев е зашеметяваща без грим за People

отпечатай новината

22.04.2017 09:00 | Видян 2827 пъти

Нина Добрев е зашеметяваща без грим за People

Актрисата от български произход Нина Добрев застава пред камерата на списание People без капчица грим!

Фотосесията е част от специалния брой “Most Beautiful”, в който за най-красива жена на 2017 година беше обявена 47-годишната Джулия Робъртс.

На страниците на списанието куп холивудски звезди позират без никакъв макиаж, а сред тях, разбира се, е и Добрев. “В началото ми беше малко странно да не нося грим, особено на фотосесия, където обикновено ти слагат купища,” споделя Нина в бекстейдж видео, публикувано в Instagram. “Чувството да бъдеш естествен и себе си е страхотно. В много списания използват Photoshop и други корекции, и сякаш казваме на момичетата, че всички тези неща им трябват, за да са красиви.”

“В края на краищата ти си това, което те прави красива. Твоят характер, твоята аура,” завършва актрисата.

Във фотосесията Нина позира, облечена в семпъл бял топ и наметната с бял шал. Косата й е стилизирана в небрежни вълни и това е единственото нещо, което допълва визията й.

По-късно от People пуснаха и друго видео, в което звездата от “Дневниците на вампира” се включва в 90-секундно грим предизвикателство. В него Нина показва, че сама може да се справи с грима си за червения килим, като дори за краткото време, което й е дадено, се осмелява да сложи очна линия. За минута и половина Добрев оформя веждите си, гримира клепачите, нанася коректор и руж, и завършва с глос върху устните.

Източник: missboom

Снимка: списание People

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !