Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кремена Халваджиян се има за цвете

отпечатай новината

21.04.2017 14:59 | Видян 2252 пъти

Кремена Халваджиян се има за цвете

Димитър Рачков бе почетен гост на партито на Кремена Халваджиян за Цветница. Оказа се, че стилистката смята, че името й произлиза от цветето крем и затова празнува именно на този ден.

Запознати със значението на имената уточниха пред Таблоид, че Кремена всъщност произхожда от думата кремък и в миналото това име е било вид защита срещу болести – да си здрав като кремък. Със същия аргумент момчетата са кръщавани Камен. Шармантната г-жа Халваджиян обаче явно предпочита да е цвете пред това да бъде камък или кремък. Затова на Цветница направи шумен купон в заведението, което от години стопанисва.

Там покани свои близки приятели, сред които Димитър Рачков. На снимките обаче не се забелязва „гасподарката на ефира” Мария Игнатова, която все още официално се пише негова половинка, макар че напоследък никога не е заедно с него. Както „Таблоид” пръв писа, Мария има нов приятел – акробата Енчо Кирязов. Не бяха забелязани и вечните придружителки на рода Халваджиян – хубавата Гала и вечно усмихнатата Джуджи.

Самата именица бе дала свобода на чувството си за собствен стил, залагайки на тоалет, който прилича на нощница. Според модни спецове роклята й не просто прилича, а си е чиста нощница. Кремена от години подчертава, че обича да се появява на публични места издокарана в тоалети, които стават само за леглото. Сега не направи изключение.

Зевзеци веднага я взеха на подбив, че ако името й е крем, той сигурно е малеби с добавка на халва заради фамилията. Приятелите на стилистката обаче я отрупаха с красиви пожелания за празника.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !