Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Блатечки се изръси с 60 бона за сина си Борил

отпечатай новината

24.04.2017 12:19 | Видян 2542 пъти

Блатечки се изръси с 60 бона за сина си Борил

Асен Блатечки дал 60 хиляди лева, за да гарантира здравето на сина си от Диляна Попова. Въпреки че двамата не са заедно още отпреди Борил да се роди, решили да се възползват от напредналата медицина и да замразят стволови клетки на детето в прочута клиника в чужбина. Процедурата е една от най-скъпите в света, но при евентуални тежки заболявания клетките могат да бъдат използвани за по-бързото лечение на техния собственик.

Диляна и Асен се сдобили с материала още в деня на раждането, защото той се вземал от пъпната връв. Известно време клетките постояли в родна болница, докато двамата провеждали проучвания и консултации със световни клиники, където да ги изпратят. В крайна сметка се спрели на единственото заведение в Европа, което предлага услугата.

Стволовите клетки на Борил били транспортирани до Великобритания, където щели да се съхраняват до края на живота му. Блатечки и бившата му любовница платили сумата наведнъж, въпреки че от клиниката предлагали и опция за разсрочено плащане, тъй като и много хора с по-ниски доходи се интересували от услугата. По-голямата част от парите набавил Асен, понеже Диляна нямала постоянни доходи и разчитала на новия мъж до себе си да я издържа. На манекенката обаче й било неудобно да му поиска пари за сина си и изтеглила всичките си спестявания, научи пик. В комуникация с болницата и подготовката на документите много й помогнала дъщерята на Данчо Караджов – Лора, която роди момиченце преди 3 години.

Самата тя също проявявала интерес към алтернативния метод и решила също да се възползва. Певицата контактувала непрекъснато с английските лекари, които я уверили, че технологията им е одобрената дори от британската кралица Елизабет II. Лора също нямала затруднения с набавянето на сумата от 60 хил. лв., защото разчитала на съпруга си и на заможния си татко. „Честно казано, не искам да ми се налага да ги използвам някога, дори ги забравям, забравям, че съм направила това нещо. Но... има ги, седят там и някой ден дори мога да реша да ги даря на някого, който има нужда“, споделя Караджова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !