Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мел Би: Скандалът се разраства

отпечатай новината

24.04.2017 14:16 | Видян 2055 пъти

Мел Би: Скандалът се разраства

Преди броени дни бившата звезда от попгрупата „Спайс Гърлс” Мелани Браун, известна повече като Мел Би, призна, че съпругът й, продуцентът Стефан Белафонте няколко пъти я е пребивал и че дори eксбавачката на децата им е забременяла от него, а той й е платил, за да направи аборт.

Мел и Стефан преминават през тежък развод, а вчера таблоидите отново разбуниха духовете с поредна порция новини около семейството. Бавачката Лорейн заяви, че ще съди самата Мел Би за сексуален тормоз. Според Лорейн Мел и Стефан се запознали с нея в един бар, когато тя била на 18 г. и й предложили да направят тройка, след което я поканили да остане в дома им като бавачка.

Противно на разпространените от бившата спайска слухове обаче Лорейн твърди, че именно Мел Би, а не мъжът й е бил инициатор на тази „тройна връзка”, че тя често настоявала да заснемат сексизпълненията си, че я е принуждавала да й позира в унизителни пози и че накрая я е уведомила, че прекратяват отношенията си с имейл като държала Лорейн да не й отговаря.

Бавачката твърди, че е имала седемгодишна сексуална връзка с Мел Би, която е била отделно от тази на звездата със съпруга й. Лорейн е правила секс с него само в случаите, когато Мел го е канила да се присъедини към тях двете.

Няма такъв бизнес като шоубизнеса, нали?

Източник: eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !