Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Марго Роби ще играе кралица Елизабет I

отпечатай новината

24.04.2017 16:04 | Видян 1936 пъти

Марго Роби ще играе кралица Елизабет I

Звездата от „Отряд самоубийци” Марго Роби е в преговори за ролята на кралица Елизабет I в предстоящата историческа драма на английската режисьорка Джоузи Рурк. Сценарият на проекта е поверен на Майкъл Хърст и Пенелъпи Скинър. Филмът носи работното заглавие „Мария, кралица на шотландците” и ще представи опита за преврат на Мария Стюарт срещу Елицабет I.

Работата по снимките към филма все още не е стартирала, но се очаква той да получи зелена светлина до няколко месеца. В момента Роби е заета покрай биографичния Goodbye Christopher Robin, посветен на автора на "Мечо Пух" А. А. Милн, където тя изпълнява ролята на съпругата му Дафни.

Наскоро австралийската актриса завърши и снимките на спортната драма "Аз, Тоня", която също и продуцира чрез компанията си Lucky Chap Entertainment. В нея тя играе Тоня Хардинг, американската състезателка по фигурно пързаляне от началото на 90-те години. Ако получи ролята на Елизабет I, Роби ще си партнира с 23-годишната Сърша Ронан, която от своя страна ще се превъплъти в образа на Мария Стюарт.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !