Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Устата на цирк с монокини във Вегас

отпечатай новината

24.04.2017 16:33 | Видян 1725 пъти

Устата на цирк с монокини във Вегас

Руска рулетка с яйца и ремиксирани хитове на "Щурците" са сред гвоздеите на бг партито му в САЩ

Да гледа стенд ъп комеди шоуто на Тери Фейтър, да пробва късмета си в казино и да посети еротичната програма на "Цирк дьо Солей" - това бяха част от приключенията на Иван Динев-Устата в Лас Вегас. Музикантът, който дирижира с еднаква лекота симпатиите на феновете на фолка и хип-хопа, стартира турнето си в САЩ преди седмица.

Отправната му точка бе Ел Ей. "Лора Владова (б.а. екс откритие на Слави) имаше рожден ден и беше паметен концертът. Тя ме заведе на Хувър бент, най-голямата язовирна стена в света, както и на Гранд Каньон, от където гледката ме остави без дъх. В Чикаго играхме на Великденска рулетка с яйца - девет сварени и едно сурово.

След участието водя бг парти като DJ. Дидо от Deep Zone и Роско ремиксираха за моя сет класически хитове на "Щурците", на "Тоника", които удрят право в сърцето. Хората се кефят на Преслава, на Азис, учудват се, че пускам Криско. Казвам им "Това е най-добрия рапър в България, понеже Устата в момента е в САЩ.", разказва с усмивка шоуменът. Стенд ъп комедито във Вегас той посетил и с идеята да почерпи ноу хау от извора,

защото в края на тази година смята да представи такъв проект в България. "Тери Фейтър е извънземен! Той е вентрилоквист. Излиза с бенд и казва "Аз не мога да пея добре, но нека видим дали куклите ми се справят". Има всякакви персонажи - от Елвис до стара мома с доста пластични корекции, и имитира над 100 различни гласа.", казва Устата. Висш пилотаж в сатирата той видял и в "Зуманите", забавлението за възрастни на "Цирк дьо Солей".

Хубавици по монокини и четири клоуна си разменяли лесбо и садо-мазо закачки без да прекрачват границата с вулгарното. Надарено джудже и секси близначки се закачали с публиката, сядали в отделни гости, иронизирали любовта във всичките й измерения. "Няма такава смехотерапия, след такова изпълнение човек едва ли някога ще стъпи в стриптийзбар! Имаше, например, една мацка, която е с малък бюст. Вместо силиконови импланти си бе сложила найлонови торбички с уиски.

Отгоре-две сламки. И казва: "Ако отида в бар и никой не ме сваля поне да си пийна", казва Устата. В Бостън той мина през любимия си бар "Наздраве", където е сниман едноименния, култов в миналото, сериал. "Американската кухня е отвратителна, но там правят бъфало крилца, които нямат нищо общо с масовия вкус за грил.", признава рапърът. Сред местата, които Устата предстои да посети, са Атланта, отново Чикаго и Нейпълс, Флорида.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !