Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Поли Генова направи най-трудния си избор

отпечатай новината

24.04.2017 16:47 | Видян 1425 пъти

Поли Генова направи най-трудния си избор

Половината вокални двубой на сцената на „Гласът на България“ са вече в историята. След тях Иван Лечев запази Радко Петков, Джени Шен, дуета Димитър и Христо, и Яна Чакалска. Новото попълнение в отбора му изненадващо се оказа R’n’B надеждата Мария Димова, която изгуби в най-оспорвания двубой по време на вторите музикални битки.

Поли Генова реши да изправи Mia D срещу филипинката Сара Сюзет в общо изпълнение на хита “Love on Top” на Beyonce. Изпълнението им вдигна на крака менторите и бе коментирано, като най-доброто в епизода. В крайна сметка Поли предпочете да продължи напред със Сара, а Иван Лечев не се поколеба нито за секунда да „открадне“ Мария Димова и така запълни петото място в отбора си.

В неделя вечер Поли изживя изключително драматично моментът, в който трябваше да избере между две от любимите си изпълнителки – Деа Майсторска и Никол Ризова, които дадоха всичко от себе си в изпълнението на „Wrecking Ball“ на Miley Cyres. „Познавам тези момичета от 3-4 годишни, когато ги извеждах на сцената за първи път. Щастлива съм, че днес са тук и продължават да се занимават с музика“, разказа през сълзи Поли.

В крайна сметка тя избра по-подготвения към момента участник – Деа, а никои от другите треньори не спаси Никол и тя напусна шоуто разплакана. Поли продължава напред като води със себе си Явор Велчев, Деа Майсторска и Симона Загорова, която спаси при първите музикални двубои. Камелия приключи с възможността за трансфери, след като спаси един от силните мъжки гласове на сезона - Цветко Кушев. Той изгуби в дуела си с Ивайло Филипов, който бе предпочетен от Графа, след изпълнение на песента „Знам“ на Любо Киров.

Кристиан Грънчаров, Мария Велкова и Ивайло Филипов са избраниците на Графа, който още не се е възползвал от възможността да привлече някой глас от чужд отбор.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !