Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ново луксозно списание в самолетите на България Ер

отпечатай новината

25.04.2017 14:43 | Видян 908 пъти

Ново луксозно списание в самолетите на България Ер

Още едно луксозно списание ще информира пътниците на борда на „България Ер“. Тримесечното англоезично издание Investor Digest, част от портфолиото на Investor Media Group, е в обем от 80 пълноцветни страници и се разпространява безплатно както във всички дипломатически мисии и търговски представителства в страната, така и в самолетите на националния превозвач.

В него са поместени най-интересните и задълбочени бизнес анализи от Investor.bg, Bloomberg TV България и Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine.
По този начин англоезичните читатели на борда могат да получат качествено обобщение и анализ на тенденциите и процесите в българската и световна политика, икономика и обществен живот, докато пътуват на комфортна седалка на борда на националния превозвач.

„Целта на „България Ер“ винаги е била да предложи на пътниците си не просто превоз, а цялостно преживяване на борда – удобно място за сядане, учтив и усмихнат персонал, кетъринг и издания, от които да получат интересна и полезна информация. С новото списание Investor Digest на Investor Media Group допълваме палитрата качествени издания на борда и се обръщаме към англоезичните си пътници, които нерядко имат време да се информират за най-важното в политиката, икономиката и обществото, само докато пътуват", категоричен е търговският директор на „България Ер“ Мария Стоянова.

Главен редактор на новото луксозно издание е Константин Томов, който стои зад успеха на бордното списание на „България Ер“ - Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine, и има над 20-годишен медиен опит.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !