Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Серена Уилямс се показа бремеена по бански

отпечатай новината

26.04.2017 14:17 | Видян 2163 пъти

Серена Уилямс се показа бремеена по бански

35-годишната Серена Уилямс за първи път разказа откровено за своята бременност, за която стана известно преди около седмица. Днес тенисистката оглавява класацията за най-добрите тенисистки в света WTA (Женската тенис асоциация) и по този повод публикува емоционален пост в Instagram, с който сподели радостта си с феновете си. Думите на Серена представляват обръщение към бъдещето й дете:

„Мили мой малък, ти ми даде сила, за чието съществуване не съм подозирала. Ти ми показа истинското значение на спокойствието и на хармонията. Нямам търпение да се срещна с теб. Не мога да дочакам да сме заедно следващата година. Но най-важното е, че съм безкрайно щастлива и искам да споделя с теб титлата „първа ракета в света“. Особено днес, на рождения ден ан Алексис Оганян.“

Заради бременността си Серена преустановява кариерата си за една година. На снимката тя позира в бански костюм – в момента тенисистката е с годеника си на почивкла в Мексико. И за Серена, и за Алексис Оганян – основател на сайта Reddit, детето ще бъде първо.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !