Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лоша карма преследва Алисия

отпечатай новината

27.04.2017 11:45 | Видян 1570 пъти

Лоша карма преследва Алисия

Лош късмет преследва Алисия на снимките на новия й клип. Певицата не само играе героиня жестоко измамена от любимия си мъж, но освен това е и жертва на куп инциденти на площадката, пише столичен ежедневник. В лентата звездата „драсва клечката” след като залива с бензин неверния си любим, пише Блиц.

А фаталната жена за него се оказва мис Плеймейт Ася Капчикова. Също толкова драматични се оказали и снимките за видеото. В първия снимачен ден не всичко от сценария можело да се завърши. Екипът наел баровско заведение за снимките, но тъй като времето не стигнало, режисьорът Николай Скерлев, гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Ивайло Колев, заедно с куп стилисти, фотографи и декоратори, потърсили друго място за външните снимки.

Разположили се в двора на столично студио, но и тук инциденти не липсвали. Кулминацията настъпила, когато един от операторите едва не се запалил, а Ася Капчикова си изкълчила крака. С толкова знаци, че днес не може да снима, Алисия решила, че е най-добре да спре проекта и да отложи снимките за друг ден.

Втория път всичко минало по ноти и певицата на „Добре ти беше” засне видео достойно за Оскар. Колегата й Тони Стораро също взе участие в проекта, но се снима отделно от нея, заради ревност от страна на Бирмата, спрямо Алисия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !