Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава на почивка в Кипър

отпечатай новината

27.04.2017 15:32 | Видян 1473 пъти

Преслава на почивка в Кипър

Преслава и Ивелина Колева прекараха няколко безгрижни дни в невероятната атмосфера на втория по големина град в Кипър, Лимасол. Безспорно средиземноморският курорт е идеалното място за пролетна ваканция с аромат на слънце и море. С двете певици бе и дъщерята на Ивелина Колева, Виктория, която истински се забавлява в компанията на мама и леля.

За Преслава престоят в Кипър бе своеобразно продължение на кратката ваканция в Испания. Непосредствено след Великден, изпълнителката посети столицата на Каталуния, Барселона, където се отдаде на релакс и положителни емоции. По всичко изглежда, че в момента Преслава е подвластна на крилатата мисъл на Марк Твен, която публикува и в официалната си страница във Facebook:

“След 20 години ще бъдете по-разочаровани от нещата, които не сте направили, отколкото от онези, които сте сторили. Затова вдигнете платната, отплавайте от безопасното пристанище. Изследвайте. Мечтайте. Откривайте”. Преслава вече е в България и още тази вечер ще пее на клубно парти в София в актуалния Megami Club, в събота пък е звездата на вечерта в Secrets Folk & More Club в Пловдив.

hotnews

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !