Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Бившата на Рачков заряза сина им

отпечатай новината

27.04.2017 15:49 | Видян 1879 пъти

Бившата на Рачков заряза сина им

Драмите в личния живот на Димитър Рачков нямат свършване. След като брат му бе арестуван, а връзката му с Мария Игнатова не върви в последно време, любимият на зрителите комик е принуден да се справя съвсем сам и с отглеждането на сина си Митко-младши.

Причината за това е, че майката на 9-годишния малчуган – Христина, напоследък била отдадена изцяло на новото си семейство с продуцента Евтим Милошев и общото им дете Петър. Дните й минавали в работа по сценария на сериала „Откраднат живот” и така съвсем нямала време да погледне първородния си син.

Наследникът на Рачков копнеел за повече внимание от майка си, но пък недолюбвал доведения си баща Милошев. Макар в началото той да полагал усилия да заобича хлапето, двамата така и не се сближили истински, споделя пик. Затова и малкият Митко предпочитал да стои при биологичния си баща Рачков и приемал по-добре компанията на неговата приятелка Мария Игнатова, като харесвал да си играе с нейния наследник от бизнесмена Петко Димитров – Виктор.

Грижите за сина му обаче ставали непосилни за актьора, тъй като графикът на Димитър Рачков не е по-малко натоварен от този на жена му Христина. Шоуменът бил бесен на бившата си и заради решението да вкара сина им в „Откраднат живот”.

Макар да е наследил таланта на баща си и да се справи блестящо с ролята, Митко не получил и стотинка за изявата, която минала в графата по роднинска линия. Само заради факта, че не искал излишни главоболия, Рачков си замълчал и не вдигнал скандал на Христина защо експлоатира безвъзмездно таланта на наследника им.

Близки до звездата от „Господари на ефира” припомнят, че това не е първият път, в който Христина поставя на втори план детето си от Рачков. Още когато малкият беше на броени месеци, тя разби сърцето на актьора и хукна да върти любов с Евтим Милошев. Заради крехката възраст на детето Митко беше принуден да го повери на родителите си в Бургас, които изцяло поеха грижите за него.

Въпреки предателството Рачков намери сили да прости на Христина и доскоро те дори поддържаха нормално общуване. Заради вечните оправдания на сценаристката колко е заета със сериала, търпението на Рачков обаче започвало да се изчерпва и той възнамерявал в най-скоро време да й потърси отговорност кога ще поеме майчинския си дълг към Митко-младши.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !