Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Ицко Финци бута количка пред НДК

отпечатай новината

30.04.2017 09:00 | Видян 2117 пъти

Ицко Финци бута количка пред НДК

Гордия татко Ицко Финци бута количка пред НДК. 83-годишния театрал бе засечен в компанията на съпругата си Лиза и малката си дъщеричка с техен приятел, пише HotArena.

Щастливите родители се радваха на слънчевото време и бяха в отлично настроение. Те не спираха да закачат бебчето си и му правеха различни смешни физиономии.

Малката проплака в началото на месеца и носи името на майка си. А за щастливото събитие съобщи самата Лиза на 5 април, като публикува нестандартна снимка в личния си профил във Фейсбук.

Детската стая е обзаведена в розово, тъй като полът на бебето отдавна бил ясен. А самият Финци е на седмото, че има дъщеря.

Театралът не за първи път става баща–той има син на 51 години–Самуел Финци, който живее и твори в Германия от дълги години. Той също бил много щастлив, че има по-малка сестра.

С раждането на принцесата, Ицко Финци би рекорда за най-възрастен баща, поставен от Мик Джагър и Чарли Чаплин. Актьорът ревниво пази и дъщеря си и половинката си.

Двамата с любимата му Лиза са женени от няколко месеца, макар до скоро да криеха този факт. Актьорът мълчеше и за връзката им, но след раждането на момиченцето, навсякъде изтъква, че това е дъщеря му.

Всякакви подмятания, че малката госпожица може да не е негово дете, се посрещат изключително гневно от актьора. И на всеки, дръзнал да попита, дали наистина той е таткото на бебето, троснато отговаря „А кой друг да е?”.

Семейството му пък е щастливо, че всичко около раждането на малката е минало успешно. „Слава богу, всичко и всички са добре” доволна е и сестрата на Финци–Ида.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !