Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Емануела отново във Вип Брадър

отпечатай новината

02.05.2017 14:47 | Видян 1769 пъти

Емануела отново във Вип Брадър

Емануела води преговори с продуцентите на „ВИП Брадър“ да влезе за втора поредна година в шоуто, пише HotArena.

Екипът на най-гледаното реалити шоу отново искат звездата да влезе в Къщата, заради нейното атрактивно поведение и това, че в момента тя е певица №1 на родната чалга сцена.

Според запознати с преговорите, Емануела щяла да участва във формата само за две седмици, за което ще получи 100 бона. След това ще заеме мястото на коментатор в студийните серии на предаването.

Очаквало се този път фолк фурията да извади на всеослушание всички тайни на бащата на детето й – Митко Динев. Тайни, от които щял да потъне в земята от срам.

И до днес единственото, което се помни от миналогодишния сезон на „ВИП Брадър“ е Емануела и режисираната й любовна схватка с Борислав Комсийски. Както и нейното култово напиване с надутия актьор Христо Живков.

Това по-скоро съсипа неговия имидж, тъй като той се правеше на много принципен и със стабилен самоконтрол, което певицата разби на пух и прах и показа истинското му лице, след като се накъркаха. Точно защото тя е естествена мацка и прави това, което иска, без да й пука, продуцентите я искат пак.

В новия сезон освен сюжетната линия с Митко Динев, в ТВ ефира се очаква да се развие и нова, с далеч по-интересно лице. Както HotArena първа разкри – от няколко месеца се случва нещо между певицата и митичния Махмуд Йозджан. Миналата седмица дори Емануела беше в Истанбул и публикува снимки и видео как се забавлява като кралица в турския мегаполис.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !