Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Бранджелина купуват ново имение

отпечатай новината

03.05.2017 12:31 | Видян 1850 пъти

Бранджелина купуват ново имение

Брад Пит и Анджелина Джоли явно смекчават тона по време на бракоразводния процес. Стана ясно, че двамата са постигнали съгласие по отношение на съдбата на семейния им дом, в който живяха заедно над 10 години, пише tialoto.bg.

Те няма да го продават, заради децата си, които в удобен момент да могат да ходят там и да плуват в големия басейн, както и да се разхождат из парка.

Самите Анджи и Пит пък решиха да купят още една къща, която да е новият пункт на „бракоразводния“ процес.

„За Брад това е победа. Всичко лошо между него и Анджи започва да затихва. Той иска децата да бъдат заедно и когато могат да отиват там“, разказва източник пред RadarOnline.

От момента на подаване на документите за развод Джоли дълго игнорира опитите на Пит да се свърже с нея и общува с него само чрез адвокати.

През март стана ясно, че бракоразводният процес още не е приключил, както и борбата за попечителските права над децата. Вече е ясно, че двамата говорят един с друг.

За раздялата на двойката стана ясно през септември миналата година, когато Джоли подаде молба за развод и поиска пълни родителски права над шестте им деца.

Все пак Пит успя да възвърне доверието си в хлапетата и вече прекарват повече време заедно.

Снимка: Reuters

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !