Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Ники Илиев скъса джоба

отпечатай новината

04.05.2017 09:43 | Видян 2127 пъти

Ники Илиев скъса джоба

Ники Илиев няма пари, за да довърши новия си филм "Всичко, което тя написа". 50 хиляди долара не стигат, за да се завърши постпродукцията - доизливане на звук, музикални права и т.н. Звезда в лентата е Гари Дърден, зеленоокият красавец от "От местопрестъплението". За да успее да завърши лентата, Ники е стартирал кампания в платформата за краудфъндинг Indiegogo.

Там от 9 май желаещи могат да дарят каквато сума пожелаят, а като жест от страна на продукцията ще получат част от реквизита - боксовите ръкавици на Гари, например. Намерението на Ники Илиев е да продаде филма за излъчване в чужбина.

Идеята е "Всичко, което тя написа" да има премиера освен у нас, и в Лос Анджелин и Ню Йорк."Поех риск с филма, въпреки, че от самото начало нямах достатъчно бюджет. Благодарение на спонсори парите се намериха, но вече са на изчерпване", разкрива младият режисьор. Звездата Гари Дърден пък е приел с охота ролята, тъй като намерил сценария за страхотен. А и се възхищава от режисьорските качества на Ники Илиев, предават от Телеграф. Той не крие, че е останал впечатлен от банските баби, които го нагостили с местни специалитети. Както и от уникалната природа у нас.

Ники Илиев няма пари, за да довърши новия си филм "Всичко, което тя написа". 50 хиляди долара не стигат, за да се завърши постпродукцията - доизливане на звук, музикални права и т.н. Звезда в лентата е Гари Дърден, зеленоокият красавец от "От местопрестъплението". За да успее да завърши лентата, Ники е стартирал кампания в платформата за краудфъндинг Indiegogo. Там от 9 май желаещи могат да дарят каквато сума пожелаят, а като жест от страна на продукцията ще получат част от реквизита - боксовите ръкавици на Гари, например. Намерението на Ники Илиев е да продаде филма за излъчване в чужбина. Идеята е "Всичко, което тя написа" да има премиера освен у нас, и в Лос Анджелин и Ню Йорк."Поех риск с филма, въпреки, че от самото начало нямах достатъчно бюджет. Благодарение на спонсори парите се намериха, но вече са на изчерпване", разкрива младият режисьор. Звездата Гари Дърден пък е приел с охота ролята, тъй като намерил сценария за страхотен. А и се възхищава от режисьорските качества на Ники Илиев, предават от Телеграф. Той не крие, че е останал впечатлен от банските баби, които го нагостили с местни специалитети. Както и от уникалната природа у нас.

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/niki-iliev-sksa-dzhoba-ne-e-za-vyarvane-ot-kogo-prosi-pari_news509585.html

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !