Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Брад Пит проговори: Пиех прекалено много!

отпечатай новината

04.05.2017 10:10 | Видян 2654 пъти

Брад Пит проговори: Пиех прекалено много!

Брад Пит най-сетне се завърна под светлините на прожекторите. Той даде първото си интервю и засне фотосесия за сп. GQ.

“Пиех прекалено много. Просто стана проблем. И съм много щастлив, че вече половин година, която бе доста горчива, се справям… Можех да надпия дори руснак, докато той падне под масата. Бях професионалист. Бях добър… Повече не искам да живея по този начин“, признава Брад. Той дори се съгласява редовно да се тества за алкохол и наркотици.

Той споделя още, че най-много се притеснява как разводът и всички публикации за него, ще се отразят на децата му.

Холивудският ас Брад Пит иска да стане по-добър баща, като отделя повече време на децата си. „Децата са много деликатни. Те попиват всичко. Трябва да ги държиш за ръка и да им обясняваш всичко. И трябва да ги слушаш. Когато съм зает с работа, не ги слушам. Искам да съм по-добър от това.“, изповяда се той пред сп. GQ Style.

“Знаете ли, след всичко това, ние сме способни да работим заедно върху нещата. И двамата даваме най-доброто от себе си. Чух един адвокат да казва “Никой не печели в съда – има значение кой най-много е наранен”. И изглежда, че е точно така. Прекарваш година, за да докажеш, че си прав и защо ти си правият, а те грешните, но това е инвестиция в един вид омраза”.

“Аз просто се отказвам. И за щастие партньорът ми в това е съгласен. Това е просто много, много шокиращо за децата, когато изведнъж семейството им е разпокъсано”.

Брад краси цели три корици на летния брой на GQ. От тях е видно, че тежкият период, през който преминава му се отразява много. Актьорът не само е отслабнал драстично, но има и доста изтерзан вид. Впечатление прави, че не се и усмихва. Има дори кадър, на който е със сълзи на очи.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !