Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Врачански и Блатечки на голо кабаре в Маями

отпечатай новината

04.05.2017 10:51 | Видян 1829 пъти

 Врачански и Блатечки на голо кабаре в Маями

Яхнаха винтидж трамвай в Сан Франциско след разпродадения „Емигранти”

Незабравима вечер в най-горещия клуб в Маями - E11EVEN, си подарили Асен Блатечки и Калин Врачански след напълно разпродаденото представление „Емигранти”, научи „Монитор”. Парти центърът разполага с две нива и ресторант на покрива, като първото, което редовият посетител вижда, е хидравличната сцена с огромен пилон и осветените клетки за балерините над баровете. Освен с тематичните купони тип Studio 52, голите кабарета, солените цени (за малка наливна бира например се броят по 10 долара) E11EVEN е известен и с изкусителните си сервитьорки, които след полунощ остават почти по парфюм. Заедно с хостесите и барманките те се избират с кастинг и задължително са с бекграунд на модели. Сред редовните клиенти на заведението са холивудски мачовци като Вин Дизел който пя с регетон звездата Ники Джоунс в клуба само преди дни.

Преди да се срещнат с българската диаспора в Маями, Асен и Калин играха в Сан Франциско, където една от основните им туристически спирки бе Музеят на железницата. Там приятелите яхнаха винтидж трамвай и бяха допуснати дори до мястото на машиниста. Вчера Блатечки и Врачански излязоха на бис в Далас пред около 300 нашенци, като всеки от тях бе броил по $40 за билет. „Тъй като пътуват с реквизит, са оставили шопинга за финалния спектакъл, който ще е във Вашингтон. Калин обаче се е вманиачил на тема шапки и кецове и вече обогатява колекцията си почти във всеки град”, коментират близки до Врачански.

Турнето на актьорите ще приключи на 7 май, а след завръщането си у нас те отново ще се съберат на червения килим, този път за режисьорския дебют на Блатечки „Бензин”. Премиерата на българския аналог на „Бързи и яростни” е на 19 май, а в сюжета героят на Калин е съперник на Асен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !