Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Обама се захласнал по бяла

отпечатай новината

04.05.2017 15:54 | Видян 1613 пъти

Обама се захласнал по бяла

Преди началото на стремителната си политическа кариера бившият президент на САЩ Барак Обама се отказал от сватба с бяло момиче, защото се опасявал, че междурасовият брак ще му коства успеха.

Това става ясно от биографичната книга "Изгряваща звезда", посветена на Обама. Книгата е написана от носителя на награда "Пулицър" Дейвид Гароу и ще бъде пусната в продажба на 9 май.

В съответствие с изложената в биографичната книга информация Обама живял в Чикаго, щата Илинойс, и се срещал с момиче със смесен расов произход, което е наполовина японка и наполовина холандка - Шийла Миоши Джагър.

През 1986 г., когато бил 25-годишен, той й предложил брак. На предложението за брак отрицателно реагирал бащата на момичето, който се поинтресувал как кандидат женихът възнамерява да осигури прехраната на дъщеря му. Впоследствие било решено да се отложи сватбата.

През 1987 г. сред двойката възникнали разногласия по въпроси, свързани с расовата принадлежност. Твърдата му решимост да отъждестви себе си с афроамериканците повлия директно на решението му да гради политическа кариера, пише Гароу.

По-късно Обама се развълнувал от историята за тъмнокожия сенатор от Илинойс Ричард Нюхаус, чиято съпруга е бяла. По негов адрес често се изказвали критично националисти, които уверявали, че ако се съди по думите му, той е с тъмнокожите, но спи с бели.

Барак бе много близък с Джагър, но имаше усещането, че е между два огъня - жената, която обича, и съдбата, която бил уверен, че му е предначертана.

Друга пък любовница на Обама пък преспала с него още на първата им среща, а след това написала доста пиперливо стихотворение, посветено на него, където между другото се разказва как той се друсал с кокаин с приятели. Този разказ пък цитира британският в. „Мирър“.

Любовницата е Дженевив Кук, която се срещнала с бившия американски президент по време на новогодишно парти през 1983 г., докато той работил за компания за финансови анализи, след като тъкмо бил завършил Колумбийския университет. Той бил на 22, тя на 25.

Дженевив Кук също така признава, че двамата с Обама често шмъркали кокаин, докато били заедно. Бившият президент засега не е отговорил нищо на твърденията на бившето си гадже.

Източник и снимка; Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !