Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Кание Уест зарязва Ким заради снимките с целулита

отпечатай новината

05.05.2017 12:12 | Видян 2518 пъти

Кание Уест зарязва Ким заради снимките с целулита

Двойката Кание Уест и Ким Кардашиян не беше заедно на последната светска проява Met Gala, където се събра елитът на висшата мода в света. Това веднага породи слухове, че звездната двойка е пред раздяла,  съобщи The Sun.

 Близки до светската двойка твърдят, че рапърът се е разочаровал много от снимките на Ким от плажа в Мексико, които показаха на света тялото й без обработка с фотошоп, с целулит и следи от пластични операции. Това споделиха повече от 100 000 души, които се отписаха от профила на Кардашиян след като видяха папарашките фотоси.

Според непотвърдена информация, Уест е заявил, че е създал от Ким Кардашиян брант, модна икона и носителка на собствен стил, а тя „ с едно движение само” е провалила всичко това.

Той цитира и едно мнение от друг поклонник на тв звездата, който заявява: „На тези отвратителни снимки заедно със сестра си Кортни Ким изглежда нелепо и евтино. Сестра й изглежда много по-добре от нея”.

Има и друга версия за липсата на рапъра на модното събитие. Негови близки твърдят, че той все още се възстановява от нервния срив, който го вкара в болница в края на 2016 година и затова избягва публичните си появи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !