Бекъм изневери на Вики преди...

Бекъм изневерил на Вики преди кралската сватба, с което...

Хипопотами спасиха антилопа от...

Посетители на Националния парк Крюгер в Южна Африка...

Анелия е в топ 20 на най-слушаните песни от Турция до Русия

отпечатай новината

08.05.2017 09:00 | Видян 920 пъти

Анелия е в топ 20 на най-слушаните песни от Турция до Русия

Пет месеца след излизането на „Дай ми още“ и два месеца след премиерата на турската версия на парчето, Анелия не спира да жъне успехи с него. „Unutamam“ се нареди на 13-то място в класацията на най-харесваните песни в програмата на музикалния канал TMB (http://tmb.tv/top10).  
TMB TV е част от Turkish music asociacion и излъчва в турско- и рускоговорящите страни между Турция и Русия (Туркменистан, Киргизстан, Узбекистан, Азербайджан и т.н.). Там хитът на нашата звезда се върти от 20 март. Това е втората медия, която прояви интерес към него и го включи в плейлиста си със засилена ротация след най-рейтинговата частна музикална телевизия в южната ни съседка – Viva, която има ефир и в цяла Европа и Русия, и радиото със същото име.
„Ние с екипа, създал сингъла и клипа към него, просто си свършихме добре работата. От там нататък всичко е енергия и късмет. А аз съм родена с късмет“, коментира Анелия грандиозните постижения на последния й самостоятелен проект. И издаде в аванс, че той не я е успокоил, а напротив – амбицирал я е да работи повече. Тя е записала още няколко парчета в различни стилове, на едно от които е заснела видео, а на следващото й предстои много скоро.


автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !