Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Камелия се хвали с фасети за 20 бона

отпечатай новината

05.05.2017 15:44 | Видян 2810 пъти

Камелия се хвали с фасети за 20 бона

Камелия се похвали с чисто нова холивудска усмивка. Чаровната фолкпевица е горд собственик на фасети, за които според запознати с цените на подобни услуги, е броила не по-малко от 20 хиляди! Гласовитата певица, която виждаме и да журира в хитовото шоу „Гласът на България” не спестява и подробности за интервенцията, на която се е подложила, и за разлика от много свои колежки – открито признава къде и какви корекции си прави.

Освен фасетите, Камелия има намерение да се подложи и на разни разкрасителни процедури, насочени към така модерното напоследък „позитивно остаряване”. „Сложих си нови фасети, защото моите зъби вече започнаха да дават фира! А имах и един голям генерален проблем още от малка, когато зъбите ми са били в процес на растеж.

Тогава съм пила антибиотици и те бяха оцветени. Сега моят емайл е махнат и на негово място е сложен друг. Малко блестя повече, ама…”, издава с чисто нова усмивка певицата. За да се обзаведе с чисто нови фасети, Камелия заминава за Полша, където български зъболекар й ги прави само в рамките на 4 дни.

„Нещо, което в България коства месеци време”, уточнява фолкдивата. И добавя, че съпругата на зъболекаря също упражнява тази професия, и е полякиня. „Мога да пия кафе, червено вино, да хрускам ябълки което при процедурите в България доста често е свързано с хвърчене на фасетки”.

Освен с чисто нова усмивка, Камелия има намерение да си сложи и филъри за лифтиране на контура на лицето така, че то да изглежда естествено и освежено – процедурата й е препоръчана от специалист.

46-годишната певица и сега прилича на не повече от 30-годишна, така че с интерес ще следим какво още ще промени Пие структурирана вода Освен с грижите за външния си вид, Камелия е известна още и с манията си по здравословния начин на живот.

Особено я вълнува темата за ползите от пиенето на вода, по-конкретно структурирана вода. „Разбрах, че тя е много по-полезна, отколкото високоалкалната вода, която минава през машина, каквато имам.”

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !