Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

И Криско пишман рапър, скочи в чалгата

отпечатай новината

07.05.2017 09:00 | Видян 1314 пъти

И Криско пишман рапър, скочи в чалгата

След като се съгласи да работи за Галена, а после – и за Мария, на Криско очевидно му е станало ясно къде са парите в музикалния бизнес и вече окончателно се е влял в чалгата. Последното парче на рапъра „Лош или добър” е доказателство, че стилът му съвсем определено се ориентира към поп-фолка, писа HotArena.

Години наред Кристиан Талев се кълнеше, че няма да припари до чалгаджийка, камо ли да работи с такава. Истинските рапъри отдавна не го смятат за един от тях, но с най-новото си парче „Лош или добър” той окончателно си отряза пътя за хип-хопа и даде заявка да се превърне в следващия рапър-чалгар след Иван Динев-Устата.

Цялото ново парче на габровеца е създадено в стилистиката на лекия жанр. Първите думи в него са „Има ли, има ли, има ли пожари?” и остава само да се добави „Има ли луди?”, за да пренесе феновете на концерт на „Пайнер”. Като се чуе и припевът: „за теб аз ще съм най, най, най – сама ще викаш „дай, дай, дай”, става кръстално ясно, че габровецът се преориентира към фолка.

Не само новата песен на Криско обаче звучи по „димитровградски”, нейният клип също е точно като за „Пайнер”. В него се прескачат дългокраки полуголи мацки с изкуствени коси, силиконови балкони и хиалуронови устни, а рапърът се чуди коя да избере. Ако вместо Криско бяха снимали Константин, чалга пейзажът щеше да е напълно достоверен.

Говори се, че Талев съвсем сериозно обмислял сътрудничество с „Пайнер”, само че поне за момента не като изпълнител, а като автор на музика за певиците на фирмата, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !