Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джулиана Гани се натиска с мистериозен мъж

отпечатай новината

09.05.2017 11:19 | Видян 1594 пъти

Джулиана Гани се натиска с мистериозен мъж

Скандалната миска Джулиана Гани има ново гадже, пише HotArena.  Преди няколко дни в пловдивска дискотека двамата са предизвикали истински фурор с разкрепостеното си поведение.

„Това е новото гадже на Джулиана и изглежда връзката им още е прясна, защото двамата не спряха да се натискат и целуват през цялата вечер", твърди авторът на папарашките кадри.

Има и други кадри с въпросния господин, на които лицето му е скрито. По всичко личи, че това е новият любовник и спонсор на Джулиана, с когото тя упорито иска да се похвали.

Гани рядко говори за мъжете до себе си. Предишната й връзка приключи след шумен скандал, когато Джулиана разбрала, че мъжът до нея е семеен. Последва драматична раздяла, а Джулиана Гани се оплака, че е жертва на тормоз от страна на бившия си, който не искал отношенията им да приключват.

Преди него, дълго време, леглото на екзотичната миска топлеше Роман Стоичков, с когото деляха общ покрив и дори мислеха за сватба. Незнайно защо през 2016-а двойката се раздели без скандали и обяснения.

В същото време силиконовата бомба качи на личната си страница във фейсбук доста брутален кадър, на който се вижда ясно как мъжка ръка яко бърка под роклята й. Надписът под снимката е доста красноречив: "Прекалихме мощно...".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !