Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Азис катастрофира в Мюнхен

отпечатай новината

09.05.2017 15:46 | Видян 1629 пъти

Азис катастрофира в Мюнхен

Кралят на попфолка Азис катастрофира в Мюнхен! Изпълнителят на "Хабиби" беше в Германия на участие преди няколко дни, а инцидентът е станал в центъра на града, научи ПИК.

Домакините са подсигурили за Васил и екипа му огромен бял "Линкълн". За беля обаче лимузината сдала багажа, докато звездата и останалите българи се возили в луксознато купе.

"Да счупиш кардан в центъра на германски град! По средата на трамвайна линия... Да си с целия си екип от хора с багаж и на път за летището. Няма такъв срам", коментира пътния инцидент Азис.

Карданът е устройство между два вала за предаване на движението от единия на другия. На снимките, които певецът публикува в своя "Фейсбук" ясно личи, че предното ляво колело на луксозната лимузина е килнато, следствие на повредата в кардана.

За щастие няма пострадали при пътния инцидент - нито Азис и българите в колата, нито пешеходци. Тъй като нашенците са бързали са самолета си към София, са зарязали колата на мястото на инцидента и се придвижили до летището с таксита. За известно време движението на трамвайната линия, върху която колата е заседнала, е било преустановено.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !