Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фики Стораро: Искам Галена да е кума на сватбата ми

отпечатай новината

09.05.2017 16:05 | Видян 4221 пъти | Гласували 1

Фики Стораро: Искам Галена да е кума на сватбата ми

Като един от най-популярните изпълнители у нас Фики Стораро е под обстрела на най- различни клюки. А най-желаната му мишена е личния му живот, в продължение на година името му бе забърквано с редица негови колежки. Дори сподели преди време, че гадже му е много известна певица. Три месеца по-късно Фики шокира феновете с изненадващ годеж с момиче на име Гюлджан. А малко преди Св.Валентин той я зарадва с годежен пръстен. Светското предаване „Папараци“ потърси отговор на въпроса дали става въпрос за фалшив годеж. А Фики отказа категорично да говори по темата за Преслава.

Фики, има ли вече годеж между теб и Гюлджан?
Все още няма, но много скоро ще се случи годежа. Това беше един пръстен, който й подарих на едно семейно събитие, с което отбелязохме сериозните ни намерения един към друг. Тепърва предстои годеж, а след това и сватба. Много се вълнуваме и двамата.

За кога планираш годежа?
Не сме се разбрали още за коя дата, но ще е тази година. А през 2018г. ще е сватбата. Нямаме търпение и двамата, обичаме се много.

Това твое решение изненада всички, досега не беше обявявал, че имаш сериозна приятелка?
Аз я криех от медийното пространство. Гледам тя да е далеч от тези неща, защото славата е тежко бреме. Не искам и нея да я натоварват и да изливат негативна енергия върху нея.

Тя как приема тази еуфория около теб и името ти?
Понякога е страшно ревнива, като всички останали жени. Но аз я успокоявам и тя има вяра в мен. Важно е да си вярваме, тя знае, че я обичам и затова съм я избрал да се оженя за нея.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !